Onze doelstelling!                                             

Onze doelstelling is mensen kennis te laten maken met andere originele merk geuren uit Frankrijk, tegen betaalbare prijzen.


Waarom zou jij voor Parfumerie RHEDS kiezen?

– Originele Franse A-merk parfums

– Parfums behouden zéér lang hun geur

– Vlekt niet op kleding ( voorzichtig met satijn)

– Niet op dieren getest

– Zéér hoge A-kwaliteit

– Zuivere parfumolie

– Prachtige designs

- Geen schadelijke stoffen in alle producten


Waarmee onderscheiden wij ons van andere parfums?

Parfumerie RHEDS heeft voor elke persoonlijkheid een eigen geur ontworpen. Dit maakt de drager van onze parfums dan ook uniek.

Heb jij ook vaak het idee dat andere mensen jouw parfum niet ruiken?  Spray je hierdoor je parfum meerdere malen per dag op je huid of kleding? Bij alle parfums van RHEDS is het genoeg om eenmaal per dag jouw parfum aan te brengen. Dit kan zowel op je huid als op je kleding. Daarom zijn de parfums ideaal als je een allergie voor parfums hebt.

Onze parfums vlekken namelijk niet op de kleding  en je blijft de parfums de gehele dag ruiken, wees echter wel voorzichtig met zijde en satijnachtige stoffen.

Wij kunnen onze parfums tegen betaalbare prijzen aanbieden, omdat wij geen kosten maken voor advertenties en merchandising.


Geurtest:

Om eventuele twijfel weg te nemen over onze merkparfums, vragen wij je om een geurtest uit te voeren met onze parfums. Dit houdt in dat je van onze parfums één pufje op je pols sprayt ( zonder te wrijven). Dit laat je ongeveer één minuut intrekken. Daarna vragen wij je om je pols te wassen met water en zeep ( het maakt niet uit wat voor zeep of wasmiddel je hiervoor gebruikt).
Wij garanderen je, dat je de parfum op je pols nog steeds zult ruiken.

Wij hebben in ons assortiment een ruim gala van diverse Parfums. Van 30 ml tot 100 ml, van frisse geuren tot oriëntaalse geuren.

Ook zijn wij gespecialiseerd in exclusieve geurkaarsen en waxmelts.
Al onze producten zijn origineel, Made in France en voldoen aan alle wettelijke Europese certificeringen en merkregistraties.
Wij werken nauw samen met onze eigen parfumeurs.


Wie zijn wij?

Parfumerie RHEDS is geboren uit een passie voor Franse parfums. Deze is ontstaan in 1989 toen wij in contact/gesprek kwamen met een Franse parfumeur die op bezoek was in Nederland. Deze heeft ons uitgenodigd in Frankrijk om kennis te komen maken met zijn producten.  Uiteraard zijn wij op zijn uitnodiging ingegegaan.

Toen wij kennis maakte met zijn producten, en  wij de kwaliteit en uitstraling van deze producten roken en zagen,  zijn wij zo enthousiast geworden dat er een samenwerking verband is ontstaan. Vanaf 1989 werken wij al met deze producten en hebben wij diverse opleidingen mogen volgen over parfums en de werking hiervan. Ook hebben wij diverse fabrieken bezocht die normaliter niet toegankelijk zijn voor publiek.

Als eerste hebben wij deze parfums laten ruiken aan  onze familie en vrienden. Deze waren zo enthousiast, dat wij steeds meer aanvragen kregen om deze parfums te leveren. Doordat wij steeds meer producten gingen importeren,  kregen wij ook steeds meer bekendheid in de parfumwereld van Parijs.  Hierdoor werden wij regelmatig benaderd door andere parfum leveranciers waardoor wij steeds meer gingen en konden uitbreiden met onze geuren.

Ook nu nog krijgen wij nog regelmatig verzoeken om producten te testen en in ons assortiment op te nemen.  Als wij zo een verzoek krijgen, kijken wij altijd met ons team naar de verpakking, het ontwerp en de geur samenstelling. Na diverse testen besluiten wij uiteindelijk of het de geur en de kwaliteit heeft, waar wij mee bekend zijn geworden. 

Wij zijn de officiële dealer van de merken Laura Baci Paris, Les Parfums de Grasse, Rose of Bulgaria parfums, Charrier Parfums en Historiae Versailles e.d.
Deze A-merken zijn ook zéér bekend in Amerika en Azië.

Onze klanten geven ons een cijfer van 9,2 voor zowel onze producten, de verpakkingen en de service.

Hier zijn wij uiteraad erg blij mee.