Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen houden.

U heeft na annulering 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.  Enkel de kosten voor retour van de verzendplek naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle toebehoren en in de originele verpakking waarin u het product heeft ontvangen  terug gestuurd kunnen worden.

LET WEL;  Geopende/ geprobeerde producten nemen wij niet retour en zal per direct weer aan de afzender worden geretourneerd. Het product wordt alleen aangenomen als het in de originele verpakking wordt ingeleverd, dus in het plastic aangebracht door de fabrikant en uiteraard onbeschadigd. Tevens verzoeken wij u vriendelijk om uw rekeningnummer (IBAN) te vermelden.

Om gebruik te maken van dit recht dient u eerst contact op te nemen met onze klantenservice per mail op info@parfumerierheds.com.

Onze medewerker controleren de retouren en als deze zijn goedgekeurd ontvangt u het aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw rekening.

Mocht het product defect zijn, krijgt u van ons hetzelfde product toegestuurd zodra wij het defect product hebben ontvangen.