Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen houden.

Je hebt na annulering 14 dagen de tijd om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd.  Enkel de kosten voor retour van de verzendplek naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle toebehoren en in de originele verpakking waarin je het product hebt ontvangen  terug gestuurd moeten worden.

LET WEL;  Geopende/ geprobeerde producten nemen wij niet retour en zal per direct weer aan de afzender worden geretourneerd. Het product wordt alleen aangenomen als het in de originele verpakking wordt ingeleverd, dus in het plastic aangebracht door de fabrikant en uiteraard onbeschadigd. Tevens verzoeken wij je vriendelijk om jouw rekeningnummer (IBAN) te vermelden.

Om gebruik te maken van dit recht dien je eerst contact op te nemen met onze klantenservice per mail:  info@parfumerierheds.com.

Onze medewerkesr controleren de retouren en als deze zijn goedgekeurd ontvangt je het aankoopbedrag binnen 14 dagen op jouw rekening.

Mocht het product defect zijn, krijgt je van ons hetzelfde product wat je hebt besteld toegestuurd zodra wij het defect product hebben ontvangen.